AKROBATIAVOIMISTELU LAJINA

Akrobatiavoimistelu on upea harrastus, joka sopii kaikille! Lajia harrastetaan ympäri maailmaa ja se on levinnyt yli 50 maahan. Tässä kansainvälisen voimisteluliiton (FIG) virallisessa lajissa kilpaillaan pareina (naisten pari, miesten pari, sekapari) ja joukkueina (naisten trio, miesten nelikko). Suomessa kilpaillaan myös show-ohjelmilla viidessä eri sarjassa.

Tutustu lajiin tarkemmin Voimisteluliiton sivuillla


VALMENNUSTOIMINTA

Valmennustoiminnan tavoitteena on innostaa seuran jäseniä tavoitteelliseen harjoitteluun ja omien taitojen kehittämiseen. Akrobatiavoimistelussa toiminnan tavoitteina ovat laadukas harjoittelu, kilpaileminen sekä valmentajien osaamisen kehittäminen. Valmennustoimintaa ja harjoittelua kehitetään keskittymällä kokonaisvaltaisempaan valmennukseen sekä osallistumalla liiton järjestämiin koulutuksiin ja yhteisiin leirityksiin suunnitelmallisesti sekä kotimaassa että ulkomailla

Aktoteamissa on tällä hetkellä seuraavat kilparyhmät:


Akro Show kilpa : harjoitukset 2 krt/ vko

Elegance Blue: harjoitukset 2 -3 krt / vko

Elegance White: harjoitukset 2 -3 krt / vko

Elegance Silver : harjoitukset  3 - 4 krt / vko

Elegance Black:  harjoitukset 4 - 5 krt / vkoKilparyhmiin on mahdollista hakea mukaan osallistumalla testitreenipäiviin.  Seuraavan testitreenipäivän ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Testitreeniin voi valmistautua tutustumalla akrobatiavoimistelun merkkiliikkeisiin.


Yhteystiedot

  toimisto(at)akroteamlohja.fi
  Y-tunnus: 3130547-2

Seuraa meitä:

Verkkosivun toteuttanut Snippet

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme sivuston käyttökokemusta. Jatkamalla selailua, hyväksyt evästeiden käytön.