Vähitellen suuntaamme katseemme lähestyvään kisakauteen. 

Tulevat kilpailut, joihin osallistumme:

7.-8.11.2020 Tampere, kaikki luokat

21-22.11.2020 Espoo, kaikki luokat

28.-29.11.2020 Kurikka, kaikki luokat

5.-6.12.2020 Mikkeli, kaikki luokat, SM & Liiton mestaruuskilpailut - Majoitusta kaipaaville mahdollisuus varata yöpyminen: Huoneistohotelli Marja Mikkelistä on varattuna Akroteamiläisille. Majoitustilaa on n. 25 hengelle / 10 huonetta ja huoneet ovat 2-5 hengelle, joten useampi tyttö voisi majoittua samaan huoneeseen. Hinta n. 25€/hlö sisältäen aamiaisen. Osa huoneista on jo varattu, vapaana olevien varaukset sähköpostiosoitteeseen toimisto@akroteamlohja.fi

Huom. Valmennus huolehtii kisoissa voimistelijoiden valmentamisesta, mutta muuten alaikäiset voimistelijat ovat kisoissa vanhempiensa vastuulla. Mikäli vanhempi ei itse pääse kisoihin paikalle, niin vanhemman tulee varmistaa että alaikäisellä voimistelijalla on kisoissa joku muu vastuuaikuinen, jonka puoleen tarvittaessa kääntyä. Vanhemmat voivat sopia keskenään yhdestä tai useammasta vastuuhenkilöstä, joka huolehtii tarvittaessa useammasta voimistelijasta kisoissa yhteisesti. Lisäksi vanhemmat ja voimistelijat voivat sopia keskenään mahdollisista kimppakyydeistä kisoihin.

Voimistelijoiden ja vanhempien on hyvä huomioida kisojen osalta seuraavia asioita:

KISATIEDOT JA LISENSSIT
* Voimisteluliiton kilpailut ja niiden aikataulut löytyvät Kisanetistä.
* Kilpailuja varten voimistelijalla on oltava lisenssi, joka hoidetaan Hoikan kautta. -> Tästä tulee lisäinfoa ennen kisakautta
* Voimassa oleva vakuutus, joka kattaa kilpaurheilun ja siihen liittyvät harjoitukset. Tapaturmavakuutuksen voi hankkia myös lisenssin yhteydessä, jolloin on huolehdittava vakuutuksen voimassaolo myös lisenssikauden ulkopuolella harjoituksissa.

KILPAILUIHIN OSALLISTUMINEN
* Suomessa voi kilpailla sekä kokoonpanoissa ja akropuilla, tarkempaa tietoa löytyy Suomen voimisteluliiton sivuilta.
* Kilpailuihin osallistutaan valmentajan määrittelemään kilpailuluokkaan.
* Ilmoitathan aina mahdollisimman pian valmentajalle ja muulle kokoonpanolle, jos voimistelija ei pääse jostain syystä kilpailuihin.
* Ilmoittautumisajan jälkeen osallistumismaksua ei palauteta osallistumisen peruuntuessa, poikkeuksena peruuntumisesta esitettävä lääkärintodistus.

KILPAILUIHIN VALMISTAUTUMINEN
* Kilpailuissa tarvitsee olla mukana sekä kilpailuasu, että seuran vaatetus ja valkoiset sukat.
* Kisakampaus tulee olla tehtynä ennen kisapaikalle saapumista (kisakampaus sovitaan kokoonpanon kesken, niin että se ei saa haitata suoritusta ja pysyy koko suorituksen ajan).
* Alle 12v meikkaaminen on kielletty ja kaikissa ikäryhmissä pestävät hiusvärit ovat kiellettyjä, lisätietoa Voimistelulajien kilpailutoiminnan säännöt meikkaamiseen ja hiusväreihin.
* Kilpailupäivä on pitkä ja sen osalta tulee huomioida riittävä juominen ja syöminen, omat terveelliset eväät on hyvä olla mukana. Lisäksi joissakin kisoissa on mahdollista ostaa lämmin ruoka (mahdollisesti etukäteen tilattavalla ruokalipukkeella, jonka noutamisesta voimistelijat ja vanhemmat huolehtivat itse).

KILPAILUIHIN SAAPUMINEN
* Valmennus ilmoittaa kuinka paljon etukäteen ennen kisojen alkua paikalle saavutaan - olethan ajoissa paikalla.
* Kilpailupaikalle saavuttua noudatetaan ohjeistusta, jätetään ulkovaatteet niille varatuille paikoille ja voimistelijat käyttävät heille varattuja pukuhuoneita.
* Kilpailupaikalla etsitään oma joukkue ja valmentaja kokoontumispaikalta, vanhempien on hyvä varmistaa että voimistelija löytää muun joukkueen ja valmentajat ovat tietoisia voimistelijan saapumisesta paikalle.
* Vanhempien paikka on katsomossa (korona -ohjeistukset huomioiden).
* Yleensä kisajärjestäjät perivät katsojilta maksun, joten sen maksamiseen on hyvä varautua kisapaikalle saavuttaessa.

KILPAILUISSA TOIMIMINEN
* Kilpailuissa on alkulämmittely, alkumarssi, kilpailusuoritus/suoritukset ja palkintojenjako, joiden osalta on hyvä varautua myös mahdollisiin pikaisiin muutoksiin aikataulussa.
* Väliajalla on hyvä huolehtia vessakäynnistä ja kisapuvun pukemisesta ennen kilpailua, mutta myös riittävä nesteytys ja ravinto, että voimistelija jaksaa rankan kisapäivän.
* Kisapäivä on usein jännittävä, mutta silti jokaisen tulee keskittyä omaan tekemiseen ja seurata ohjeistuksia, kuulutuksia ja aikataulua.
* Vanhemmat ovat tukena ja huolehtivat tytöistä taukojen aikana, sekä hoitavat mahdolliset ei toivottavat tilanteet kuten sairastumisen tai loukkaantumisen jatkotoimenpiteet kisapaikalla.
* Kisoissa kannustetaan myös muita ja toimitaan muutenkin hyvän tavan mukaisesti, niin että luomme positiivisen kuvan Akroteam Lohjan toiminnasta.
* Toimimme yhtenä joukkueena, niin että kaikki mahtuvat mukaan – hyvä fiilis on meistä kaikista kiinni.

Erittäin hyvää tulevaa kisakautta kaikille voimistelijoille ja heidän tukijoukoilleen :)

Yhteystiedot

  toimisto(at)akroteamlohja.fi
  Y-tunnus: 3130547-2

Seuraa meitä:

Verkkosivun toteuttanut Snippet

Stacks Image p3_n43

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme sivuston käyttökokemusta. Jatkamalla selailua, hyväksyt evästeiden käytön.