ILMOITTAUTUMINEN MUKAAN TOIMINTAAN

Harrasteryhmät ovat kaikille avoimia ja niihin otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmä on täynnä, niin voit ilmoittautua halutessasi jonopaikalle.

Käyttösämme on myClub jäsentietojärjestelmä. 

Akroteam Lohja myClub

Voimistelijan tulee olla ilmoitettuna ryhmään ennen ensimmäistä harjoituskertaa. Harrasteryhmissä on mahdollista käydä kokeilemassa kaksi kertaa. Mikäli kokeilun jälkeen voimistelija ei päättäisi jatkaa, hyvitetään ilmoittautumisen yhteydessä syntynyt lasku. Kokeilun jälkeen lopettamisilmoitus tulee tehdä toisen kokeilukerran sähköpostilla osoitteeseen toimisto@akroteamlohja.fi .

Luethan ryhmän kuvauksen ennen ilmoittautumista ja tarvittaessa olet yhteydessä toimisto@akroteamlohja.fi lisätietojen osalta.

Rekisteröityminen myClubiin:

Rekisteröityminen myClubiin onnistuu ilmoittautumisen yhteydessä. Jos sinulla on jo myClub tili, niin uutta rekisteröitymistä ei tarvita, voit lisätä Akroteamin jäsentilin olemassa olevaan myClub tiliisi. Akroteamin harrasteryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu vain myClubissa. 

Linkki ilmoittautumiseen: Akroteam Lohja myClub

Pikaohje ilmoittautumiseen: 

Huoltaja rekisteröityy myClub - järjestelmän käyttäjäksi. Järjestelmä antaa salasanan, käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi. Huoltaja kirjautuu palveluun ja liittää lapsensa tiedot alikäyttäjäksi. Huom: myös lapsen kohdalle tulee laittaa huoltajan sähköpostiosoite ja puhelinnumero, näin viestit ja yhteydenotot kohdistuvat oikein (poikkeuksena mahdollisesti vanhemmat voimistelijat) 

Harrasteryhmät löytyvät myClubissa ILMOITTAUTUMISET valinnan takaa. Lisätietoja ryhmiin ilmoittautumisesta: toimisto@akroteamlohja.fi

Huomioithan, että jokaisen voimistelijan tulee maksaa harrastemaksun lisäksi myös seuramme jäsenmaksu.

Harrastevoimistelijat ovat vakuutettu harjoituksissa Svolin jumppaturvalla.

Huom! Aikuisvoimistelijoilla tulee olla oma vakuutus. 


Yhteystiedot

  toimisto(at)akroteamlohja.fi
  Y-tunnus: 3130547-2

Seuraa meitä:

Verkkosivun toteuttanut Snippet

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme sivuston käyttökokemusta. Jatkamalla selailua, hyväksyt evästeiden käytön.