UUTISET

}

Kokouskutsu - Akroteam Lohja Ry, Kevätkokous

Aika: 23.4.2024 klo 18.00 Paikka: Kisakallion Urheiluopisto, kokoustila TEHO

Kevätkokouksessa käsiteltävät asiat:

-vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio, liittymis- ja jäsenmaksujen, sekä harrastusmaksujen suuruudet seuraavalle toimintakaudelle syksy 2024 - kevät 2025 

-valitaan seuran hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet 

-valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa

Halutessasi jonkun erityisen aiheen esiin otettavaksi, laitathan viestiä ennakkoon, viimeistään 16.4., sähköpostilla hallitus@akroteamlohja.fi

*** 

Toivomme saavamme uusia hallitustyöskentelystä kiinnostuneita mukaan toimintaan. Mikäli olet kiinnostunut, ja haluaisit ennakkoon lisätietoja, voit mielellään olla yhteydessä seuran hallituksen nykyisiin jäseniin.

Kevätkokoukseen voi seuran sääntöjen mukaan osallistua äänioikeudella 15- vuotta täyttänyt seuran jäsen itse, tai asiamies valtuutettuna 15 vuotta täyttäneen jäsenen puolesta. Kokoukseen osallistuvalla asiamiehellä tulee olla päivätty valtakirja mukana. Jäseniä ovat kaikki jäsenmaksun maksaneet. 

Jäseneksi voi liittyä maksamalla 30 € jäsenmaksun. Osallistuminen toimintaan edellyttää vuosittaisen jäsenmaksun maksamisen voimistelijoiden osalta, mutta myös huoltajat voivat halutessaan itse liittyä jäseneksi. Jäseneksi liittymällä on mahdollisuus vaikuttaa seuran toimintaan ja osallistua syys- ja kevätkokouksiin, sekä samalla toki tukea seuran toimintaa.

Tervetuloa seuran kevätkokoukseen.

Akroteam Lohja Ry:n hallitus

Lue lisää

Yhteystiedot

  toimisto(at)akroteamlohja.fi
  Y-tunnus: 3130547-2

Seuraa meitä:

Verkkosivun toteuttanut Snippet

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme sivuston käyttökokemusta. Jatkamalla selailua, hyväksyt evästeiden käytön.