UUTISET

Akroteamin syksyn harrastekausi on tulossa päätökseen

Akroteamin syksyn harrastekausi on tulossa päätökseen. Harrasteryhmien viimeiset harjoitukset ovat viikolla 50 tiistaina 14.12, sekä sunnuntaina 19.12. Joulunäytöksen sijaan vanhemmat pääsevät katsomaan oman lapsen ryhmän esityksen alla olevan aikataulun mukaisesti:

Ti 14.12. Akroskidit viimeinen kerta pidetään klo 18.15-19.15, huom! Poikkeusaika

- Vanhemmat pääsevät saliin katsomaan ryhmän esityksen klo 19

Ti 14.12 Akroshow viimeinen kerta pidetään klo 18.30-20

- Vanhemmat pääsevät saliin katsomaan ryhmän esityksen klo 19.45

Su 19.12 Akroshow viimeinen kerta klo 17-18.30

- Vanhemmat pääsevät saliin katsomaan ryhmän esityksen klo 18.15

Huom. Yli 16v:lta vaaditaan Kisakalliossa koronapassi, koskee sekä voimistelijoita, että yleisönä olevia vanhempia. Yleisölle vahva maskisuositus!

Kevätkauden toiminta jatkuu viikolla 2. (10.1.2022 alkaen). Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen vaan kaikkien syksyn toiminnassa mukana olleiden paikka säilyy automaattisesti.

Lue lisää

Akroteam lopetti syyskisakautensa Mikkeliin 4-5.12

Akroteamin syksyn kisakausi loppui Mikkeliin Brahen voimistelijoiden järjestämiin kisoihin viikonloppuna 4-5.12. Tässä vaiheessa pahin alkukauden kisajännitys oli helpottanut ja jälleen kerran näimme onnistuneita suorituksia. Ja myös näistä kisoista tuli kotiin tuomisina useita  mitaleita. 

Kisat etenivät nopeasti viime hetken pois jääntien vuoksi ja kisasuoritusten jälkeen aikaa jäi myös vapaammalle yhdessä ololle. Voimistelijat viettivät aikaa yhdessä ja vanhemmatkin näkivät toisiaan, sekä kannustivat tuttuun tapaan voimistelijoita katsomosta. Valmentajat ja tuomarit tekivät töitä, mutta näkivät myös kollegoitaan. Omien kisojen puristuksen jälkeen nämä pienemmät vähän pidemmän matkan kisat olivatkin hyvä kisakauden lopetus.

Kiitokset tästä kisakaudesta kaikille kilpavoimistelijoille ja heidän tukijoukoilleen. Erityisesti kiitokset valmentajille hienosta työstä kilpavoimistelijoiden kanssa, jonka tuloksia olemme päässeet näkemään kisasuoritusten myötä ja kiitokset myös seuramme tuomareille.

Lue lisää

Akroteamilla oli omat kisat Lohjalla 27-28.11

Akroteam järjesti kisat Sporttikeskus Tennarissa 27-28.11. Voimistelijat, valmentajat, tuomarit, katsojat ja sponsorit pääsivät nauttimaan hyvin järjestetystä noin 500 osanottajan kisasta. 

Valmennus kommentoi kisatunnelmista, että ihan mahtavasti meni koko kisa ja he ovat ylpeitä kaikista voimistelijoista. Selvästi monia jännitti nämä kotikisat, mutta jännityksestä huolimatta voimistelijat saivat todella siistejä sarjoja. 

Me kaikki saimme nauttia voimistelijoiden ilosta ja onnistumisesta. Palkintona näistä tuli huima määrä mitaleita ja sijoituksia. Onnittelut kaikille hienoista suorituksista.

Kotikisat olivat seurallemme iso ponnistus ja vaativat paljon työtunteja. Iso kiitos kaikille järjestelyihin osallistuneille, erityisesti kisatiimiläisille. 


Lue lisää

Akroteam Lohja osallistui Tampereen kisoihin 13-14.11

Lohjalaisten kilpailukausi jatkui Tampereella. Tällä kertaa Akrotemista oli 1-3-luokkien lisäksi myös kokoonpanot 4- ja 5-luokassa. 

Taigaryhmäläiset suorituivat omista 1lk sarjoistaan mahtavasti. Heidän valmentajalleen kisat olivat huippukokemus ja hän on todella ylpeä voimistelijoista. Koko ryhmä iloitsi lasten show -sarjan voitosta ja koko lauantain kisapäivä oli muutenkin onnistunut.

Kisakatsomoon välittyi liikunnan iloa ja näkyi kuinka Taiga nautti kilpailemisesta yleisön edessä. Taiga onnistui upouudessa show -ohjelmassa hienosti, jonka lisäksi oli ilo nähdä miten he kannustivat muita kilpailijoita ja ryhmiä. Hienoa oli kuinka Taigan valmentajat pitivät voimistelijoista huolta päivän aikana ja jaksoivat kannustaa ja olla positiivisia haastavassa ympäristössä.

3-luokan trioissa Julia, Lotta ja Alma esittivät uuden ohjelman virheettömästi, joka toi heille hopeaa. Valmennus on erittäin tyytyväinen tyttöjen suoritukseen. Muut 3-luokkaan osallistuneet kokoonpanot olivat Marjaana, Emilia ja Aina, sekä Helmi, Kerttu ja Sara. 2-luokassa kisasivat Oona ja Sanni, sekä Sara, Viivi ja Mia-Ly.

4-luokassa Sara, Sofia ja Linnea suorittivat harmonisen nosto-ohjelman, josta palkintona olikin huippupisteet ja sarjan voitto. Heitto-ohjelmassa sattui muutama virhe, mutta kokonaisuus siivitti tämän trion kokonaiskilpailun voittoon. 5-luokassa ensimmäistä kertaa kilpailivat Ellen, Casandra ja Elsa nosto-ohjelmallaan. Harjoituksissa hyvin sujuneet nostot eivät valitettavasti onnistuneet puhtaasti kilpailusuorituksessa.

Kaiken kaikkiaan voimistelijat suorituivat hyvin ja valmentajat olivat tyytyväisiä kisoihin.

Taiga show -ryhmä, kuva Linda Oksanen

Lue lisää

Akroteam Lohja aloitti kilpailukautensa Espoossa 6.11. live-kilpailuissa

Espoon kilpailut 6.11. olivat ensimmäiset live-kilpailut kotimaassa pitkästä aikaa. Ne olivat samalla monelle Akroteamin voimistelijalle ensimmäiset live-kilpailut, joihin he osallistuivat.  

Lohjalaiset osallistuivat 1, 2 ja 3 -luokkiin, joissa nähtiin hyviä suorituksia ja ehjiä sarjoja kaikilta kokoonpanoilta.  Taigaryhmän show-esitys sujui hienosti saaden hyvää palautetta arvioijilta.  Sekä Taigaryhmän ja Eleganceryhmän valmentajat olivat tyytyväisiä suorituksiin. 

Kisapäivä oli jännittävä erityisesti ensimmäisiin live-kilpailuihin osallistuneille Taigaryhmäläisille, sekä heidän valmentajilleen. Taigaryhmän vastuuvalmentaja on iloinen, että on saanut valmentaa juuri tämän kilparyhmän ensimmäistä kertaa kilpailumatolle. Valmentajan mukaan ryhmä suoritui mahtavasti kisapäivästä ja he odottavat jo innoissaan seuraavan viikonlopun kilpailuja. 

Ensi viikko jatketaan harjoittelua ja seuraavana viikonloppuna kisataan Tampereella.

Akroshown kilparyhmä, kuva Iina Erolahti

Lue lisää

Yhteystiedot

  toimisto(at)akroteamlohja.fi
  Y-tunnus: 3130547-2

Seuraa meitä:

Verkkosivun toteuttanut Snippet

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme sivuston käyttökokemusta. Jatkamalla selailua, hyväksyt evästeiden käytön.