Energinen Akroteam Lohja hakee lisäresursseja valmennukseen harrastajamäärän kasvun vuoksi!

Akrobatiavoimistelun tai telinevoimistelun valmennuskokemus olisi mainio pohja, mutta myös muun lajin valmennusosaaminen huomioidaan. 

Valmennustyön aloittaminen ja viikoittaisten valmennus tuntien määrä on sovittavissa. Tarjolla on jopa 20 + h työtä viikossa. Myös pienemmät tuntimäärät huomioidaan. 

Päätyötehtävänä on valmentaminen, mutta tehtäväkuva rakentuu yhdessä sopivan henkilön/henkilöiden löydyttyä. Voimistelutoiminnan suunnittelu ja kehittäminen ovat osana roolia, mikäli siihen sopiva henkilö löytyy. 

Tukenasi on seuran energinen valmennustiimi, sekä seuran muut aktiiviset toimijat. Tuemme vahvasti toimijoiden osaamisen kehittämistä. 

Tällä hetkellä Akroteamin kilparyhmissä on mukana noin 70 voimistelijaa. Harrasteryhmissämme ja avoimessa toiminnassa on meneillään olevan kauden aikana ollut mukana liki 40 eri-ikäistä voimistelijaa.

Kaudella 2024-2025 Akroteamin kilparyhmien harjoituksista osa järjestetään Kisakallion Urheiluopistolla, osa Lohjan liikuntakeskuksen tiloissa Sporttikeskus Tennarissa Lohjan keskustassa.

Lisätietoja: Akroteamin valmennusvastaava Pauliina Vastamäki, akroteamlohja@gmail.com, tai  seuran puheenjohtaja Sari Wirlander, toimisto@akroteamlohja.fi , puhelimitse:. 040 868 7335.