Seuraan perustetaan uusi kilpajoukkue Elegance White. Joukkue harjoittelee 1-2 krt viikossa tiistaisin ja sunnuntaisin. Harjoitusajat alla:

Ti klo 17.15-19.00 (ensimmäinen kerta ti 9.1.)

Su klo 18.30-20.00 (ensimmäinen kerta su 14.1.)

Ryhmässä voi harjoitella joko kerran, tai kaksi viikossa.

Joukkueeseen ei ole erillisiä testejä vaan tässä vaiheessa riittää sitoutuminen harjoituksissa käymiseen, sekä halu osallistua kilpailutapahtumiin. Joukkueen tavoitteena on osallistua ainakin seuran järjestämiin “omiin kisoihin” 26.-28.4.24 Kisakalliossa. Kilpaileminen aloitetaan STARASTA ja siitä jatketaan luokkiin 1-6. Kilpaileminen edellyttää tiettyjen tasomerkkien suorittamista ja niistä huolehtii joukkueen valmennus.  Siirtyminen seuran muihin kilpajoukkueisiin on myös mahdollista tästä ryhmästä.  Ryhmään voidaan ottaa n. 15 voimistelijaa ja nykyiset show ryhmäläiset ovat etusijalla mikäli kiinnostusta ryhmään on enemmän kuin paikkoja.

Lyhyesti tietoa kilpajoukkueessa harjoittelusta:

Maksut

Harjoitukset 1 x viikossa: ti 17.15-19.00, kk-maksu 45 €

Harjoitukset 2 x viikossa: ti 17.15-19.00 ja su 18.30 - 20.00, kk-maksu 70 €

Lisäksi veloitetaan seuran jäsenmaksu 30 € toimintakaudessa (1.8.-31.7.), ellei voimistelija jo ole seuran jäsen.

Lisenssit

Kilpailuihin tarvittavat lisenssit hankitaan HOIKA- järjestelmän kautta kilpailukauden alussa. Kokoonpanoissa kilpailevat tarvitsevat pääsääntöisesti KILPA A-lisenssin. Show sarjoissa tarvitaan joko Kilpa B tai harrastelisenssi sarjasta riippuen. Lisätietoa saa valmentajalta. 

Kilpailupuvut

Kilpailuissa käytetään sääntöjen mukaista kilpailupukua. Näiden hankkimiseen saa apua myös seuralta. 

Kisamaksut

Kisoihin peritään osallistumismaksuja. Keskimäärin n. 30€/kisa. Tämä on riippuvainen myös kilpailumuodosta (yksilö, kokoonpano, joukkue)

Varainhankinta

Kilparyhmien voimistelijoiden perheiden odotetaan osallistuvan mahdollisuuksiensa mukaan seuran talkoisiin ja varainhankintatoihin. Pyrimme kattamaan osan kilparyhmäläisille aiheutuvista lisäkuluista, kuten kilpailumatkat, leirit, tehopäivät jne, varainhankinnan tuotoilla, ettei harrastamisen kustannus nousisi ja olisi esteenä olla mukana toiminnassa.

Vanhempien infotilaisuus

Uusien kilpavoimistelijoiden vanhemmille järjestetään tammikuussa infotilaisuus, jossa kattavammin infoa kilpavoimistelusta ja seuran toiminnasta. Infotilaisuuden ajankohta vahvistetaan erikseen (infotilaisuuden ajankohdaksi on ennakkoon kaavailtu ti 16.1. iltaa)

ILMOITTAUTUMINEN RYHMÄÄN